Cakenhagen – smukt tilsat et stænk Tivoli

Forfatter:Tenna Sysler

december 11, 2022


Vil du besøge Cakenhagen i København har du flere muligheder enten konditoriet i Tivoli eller på Vesterbrogade 1. (Begge steder ligger meget tæt på Københavns hovedbanegård). Det er Vesterbrogade 1 jeg har besøgt.

Små grupper af borde og mønstrede stole omkranser den store disk, hvor alle de smukke kager fremvises. Spejle, grå vægge og mønstrede gulve danner rammerne for lokalet, der i sin opbygning også giver mulighed for at sidde uforstyrret.

Lyder det lidt kedeligt? Bare rolig, der er tænkt over de lyserøde detaljer. Og to gynger er det også blevet til. Tror dog de er mere til pynt end brug.
Du bestiller ved disken og så bringes de smukke kager og drikkevarer hen til dig. Og hvilke kager.

Har du en svaghed for Tivoli kan du her omsætte den til gastronomi. Der findes nemlig både en andedam, en plæne, en påfugl og et gyldent tårn for bare at nævne nogle af dem. Og de er så fint og detaljeret udført, at det kan være svært at få øjnene fra dem og sætte tænderne i dem.

Hvis du har andre lyster kan du også få dem omsat til kager. Hvad med en edderkoppekage til halloween, eller en snemandskage til jul? Cakenhagens kagesortiment ændrer sig nemlig efter års-og højtider.

Er du mere til de klassiske kager, som for eksempel en træstamme kan du faktisk også få det. Men skal nydelse og udseende gå op i en højere enhed så ville jeg gå efter de Tivoli inspirerede- eller sæsonkagerne.

Det er ikke billigt at spise kage hos Cakenhagen, men det er en nydelse.

Vesterbrogade konditoriet har åbent hele året. Konditoriet i Tivoli følger havens åbningstider. Bordbestilling er ikke nødvendig med mindre I er en større gruppe. Men vil du besøge Tivoli konditoriet kræver det entre.

Andre afternoon te og kager: