Sundowner rooftop Sorrento

Forfatter:Tenna Sysler

januar 29, 2023


Midt i den Syditalienske by Sorrento, tæt på dens levende centrum finder du hotel Plaza Sorrento. Nærmere bestemt på adressen via Fuorimura 3. Hotellets rooftop bar ligger på sjette etage. Og hvilken betagende udsigt fra dette smukke sted. 

Her kan du sidde roligt og afslappet og betragte det pulserende liv i Sorrentos bymidte seks etager nede. Løfter du blikket en anelse fra jorden fanges dit blik af det blå middelhav, der går i et med himlen. Horisonten afbrydes kun af mægtige Vesuv. Udsigten fås altså ikke meget bedre.

På rooftoppen sidder du på barstole, ved små borde eller i bløde sofaer med frit udsyn til føromtalte udsigt. (Jeg anbefaler klart sidstnævnte placering). 

Der bydes på snacks, drinks, øl, vin og champagne af alle slags i baren. Og så er det ellers bare at læne sig tilbage og nyde. 

Bedste tidspunkt at besøge rooftoppen på er en times tid før solnedgang. For så kan du nyde en sundowner både på himlen og i glasset.

Der er fri adgang til rooftoppen på Plaza Sorrento, også selvom du ikke bor på hotellet. Vær dog opmærksom på, at rooftoppen kan være booket til private selskaber.

Andre rooftops: