Ikonisk udsigts rooftop Paris

Forfatter:Tenna Sysler

maj 28, 2023


Trænger du til at se Paris fra oven og lidt på afstand af centrum, men stadig med udsigt til det ikoniske Eiffeltårn, så bør du besøge Villa M´s rooftop.   

Du finder hotel Villa M på Boulevard Pasteur. Tag metro linje 12 og stå af på Pasteur st. Herfra er der ca. 60 meters gang til hotellet, som du ikke kan undgå at få øje på det øjeblik du kommer op fra metroen. Selve hotellets 8 etagers facade er nemlig beklædt med grønne hængende planter. Det giver en skøn fornemmelse af at være tæt på naturen, selv om du befinder dig midt i en pulserende storby. Og det er ikke tilfældigt.

Fortsæt ind gennem lobbyen og på venstre hånd finder du elevatorerne, der fører dig til hotellets rooftop. 

Det første der møder dig på rooftoppen er en blød sofa og bag den baren med grønne planter og appelsintræer på disken. 

Det meste af rooftoppen består af små sofagrupper, hvor du kan spise middag. Den bagerste del består af et område med barstole og borde. Her kan du nyde drinks, mens du kigger på Eiffeltårnet i det fjerne. 

Det er betagende og du får lyst til at blive hængende både på grund af udsigten, men også fornemmelsen af naturen, højt til himmels og alligevel så tæt på centrum med alle bygningerne og højhusene. 

Rooftoppen har noget at byde på uanset om du kommer en eftermiddag eller aften. Vi var der om aftenen og beundrede Eiffeltårnet sammen med solnedgangen. Det gjorde bestemt ikke oplevelsen dårligere.

På Villa M´s rooftop kan du både spise lette retter eller bare komme til frydefulde drinks.  Bordbestilling er muligt, men vi kom uden reservation og fik alligevel et bord. 

Rooftoppen er åben for alle uanset om du bor på hotellet. 

Andre rooftops: