Den spektakulære N.Y.

Forfatter:Tenna Sysler

oktober 6, 2022


Hvis du vil besøge en virkelig højt beliggende rooftop bar, med udsigt til en af de helt store seværdigheder, i New York er det Spyglass rooftop bar du skal gå efter.

Spyglass rooftop ligger på 22. etage på Archer Hotel, mellem 5. og 6. avenue på 45 West 38th Street. Gå ind gennem hotellets foyer og til venstre, så finder du elevatorer, der bringer dig til 22. etage. 

Det første, der møder dig, når du går ud af elevatoren er en gang med mørkt træ. Men lad ikke det stoppe dig, for efter få skridt kommer du til et åbent rum med store gulv til loft vinduer, en stor bar, borde og stole samt en panoramaudsigt uden lige. 

Rooftoppen består af en indvendig og udvendig del. Bedste pladser er ved barbordene ved vinduerne.
Her kan du indtage smukke drinks i høje glas og nyde lækre lette anretninger som f.eks. sliders. Det vil sige hvis du ellers kan løsrive dig fra udsigten, for her er den mest pragtfuldt udsigt til Empire state building. (På drinkskortet finder du selvfølgelig også en Empire state drink).

Empire state building var en af de seværdigheder jeg ikke nåede at se da jeg var i N.Y. Alligevel føler jeg ikke, jeg gik glip af noget. For udsigten fra Spyglass til Empire er bare WAUW! ( Jeg kan ikke finde andre ord).

Vi var på rooftoppen om aftenen, hvilket betød at vi fik mulighed for at se det oplyste Empire. Det var spektakulært! Men jeg er sikker på udsigten også er fantastisk i dagslys.
Vi havde ikke bestilt bord, men det er muligt at gøre det. Du behøver ikke at bo på hotellet for at besøge Spyglass, men du skal være fyldt 21 år. 

Andre rooftops: